Chapter 7


  1. What is a password?

    Answer: A password is a word that provides authentication that the user is who she claims to be.

  2. What is the process of getting someone to carry out a task for you?

    Answer: Social engineering

  3. Are more complex passwords stronger or weaker than simpler passwords?

    Answer: Although a complex password is stronger, the likelihood that a user will do something (for example, write it down) to weaken it is greater.

  4. What method should you first use to get a password?

    Answer: Ask the subject for the password.

  5. What type of password attack tries passwords from a predefined list?

    Answer: Dictionary attack

  6. Which type of password attack uses passwords from a list and then tries variations on each element from the list?

    Answer: Hybrid attack

  7. What is an algorithm for encrypting and decrypting data?

    Answer: Cipher

  8. What term describes an encrypted message?

    Answer: Ciphertext

  9. Which symmetric encryption algorithm is based on the Rijndael cipher?

    Answer: Advanced Encryption Standard (AES)

  10. Which symmetric encryption algorithm uses 56-bit keys?

    Answer: DES




Computer Forensics JumpStart
Computer Forensics JumpStart
ISBN: 0470931663
EAN: 2147483647
Year: 2004
Pages: 153

Similar book on Amazon

flylib.com © 2008-2017.
If you may any questions please contact us: flylib@qtcs.net