Chapter 2


  1. What is the difference between a server and a PC?

    Answer: A server has the capacity to provide services to other computers over a network, and a PC is intended for generic use by an individual.

  2. How many devices can USB support?

    Answer: The USB standard supports up to 127 devices.

  3. Which has a faster transfer rate, FireWire or USB 1?

    Answer: FireWire has a bandwidth nearly 30 times greater than USB 1.

  4. How does Bluetooth communicate?

    Answer: Bluetooth uses randomly chosen frequencies within a designated range and hops or changes from one to another on a regular basis.

  5. What types of filesystems will you find in the Windows environment?

    Answer: FAT and NTFS

  6. What is the difference between NTFS and NFS?

    Answer: NTFS is used with Microsoft operating systems; NFS is used with Linux and Unix operating systems.

  7. What does an incident response team do?

    Answer: An incident response team is responsible for containing damage and getting computer systems back up and running properly after an incident.

  8. Approximately what percentage of organizations report intrusions?

    Answer: Only 25 percent of the respondents in a recent survey who experienced computer intrusions reported the incidents to law enforcement.

  9. Can an employer search an employee's designated work area or desk?

    Answer: Circumstances might permit a supervisor to search in an employee's desk for a work- related file, but the supervisor usually will have to stop at the employee's purse or briefcase.

  10. Search and seizure laws are guided by which amendment?

    Answer: The Fourth Amendment




Computer Forensics JumpStart
Computer Forensics JumpStart
ISBN: 0470931663
EAN: 2147483647
Year: 2004
Pages: 153

Similar book on Amazon

flylib.com © 2008-2017.
If you may any questions please contact us: flylib@qtcs.net